***** Pretty Maids
Scenen var klar til Danmarks heavyrock veteraner "Pretty Maids".

Først en kort opvarmning af support-bandet "Pride".

Kl. ca. 22.10 fik vi Pretty Maids på scenen og på det tidspunkt var publikum ved at have skabt en god stemming. Desværre, som der tit sker, ved starten på en Pretty Maids koncert, var der små tekniske problemer med vocalen og for høj lyd, det blev dog hurtig rettet.

Lidt utraditionel vil jeg præsentere hele selve sættet fra koncerten:

1. Furture World. 2. Rock the House. 3. Tortured Sprit. 4. Clay. 5. Destination Paradise. 6. Wouldn`t miss You. 7. Sin-decade. 8. Walk Away. 9. Rise/Drums solo. 10. Cold Killer. 11. Savage Heart. 12. Yellow Rain. 13. Queen of Dreams. 14. Please don`t leave me. (ekstra nummer) 15. Back to Back. 16. Rodeo. 17. Det bedste til mig og mine venner (Gl. Gas). 18. Red, hot and heavy.

Og hvad siger dette sæt, det er fremragende og selve fremføring af det var også så tæt på
den højeste klasse, man kan opnå "verdensklasse". Jeg har nok aldrig været så skarp, klar og samtidig ædru til sådan en type koncert før. Det var helt i gennem en hammer fed koncert og stå der som en indkarneret Pretty Maids fans og følge koncerten til enden.

Måske lidt skuffende at de kun spillet 3 nummer fra det nye album "Carpe Diem".

Det kan give til 5 stjerner denne aften på Train og det er også rigtig flot. Godt gået Pretty Maids.

Anm.: Louis

Tillægsanmeldelse, Tobakken, Esbjerg.

Små justering i sættet fra Århus, men ellers udeeeeeeemærket.

En koncert som er til 5. stjerner, men hvis vi skal tage kulissen med - en noget mennesketom musikborg - er den kun til 4. stjerner. Ærgeligt, ærgeligt. ****(*)

Anm.: Louis