*****(*)

Judas Priest - Valby Hallen onsdag den 23. februar 2005
Så var dagen kommet, hvor de gamle heavy guder fra Judas Priest skulle åbne Angel Of Retribution verdensturneen med Rob Halford tilbage i folden. Dette blev gjort med maner, og de modne mænd havde selvfølgelig iført sig læder og nitter, som om vi stadig befandt os i de glade 80'er. Der var simpelthen dømt "Good old Heavy fucking Metal, som vi er nogle, der elsker det.

Tro mod gamle dyder åbnede koncerten med The Hellion"/Electric Eye. Verdens gennem tiderne bedste guitarduo Glenn Tipton og KK Downing var imodståelige og godt bakket godt op af den hyperaktive Ian Hill og Scott Travis som rytmeboks, kunne det ikke gå galt. Det var rigtigt fedt, og Rob og bandet var betydelig bedre sammenspillet end det var tilfældet på Sweden Rockfestival i 2004. Vi blev vi præsenteret for nye, gamle og rigtig gamle numre bl.a.; 3-4 sange fra Angel Of Retribution, Riding the Wind, Painkiller, Breaking the law, Victim of Changes, Beyond The Realms of Teath, Hell Bent for Leather, Metal Gods, The Ripper, Exciter, Dimonds an Rust.

Aftens højdepunkter var A Touch of Evil, Living After Midnight og klassikeren You´ve Got Another Thing Comin´, der blev fyret af i fantastiske udgaver. Alt i alt en super koncert, hvor ca. 3000-3500 disciple efter 2 timer smilene forlod Valby hallen. Det eneste malurt i bægret var, at sangene var Defenders of the faith blev ignoreret samtidig med, at der blev plads til I'm a Rocker i sættet, "dette kostede fuldhus"