***

Glenn Hughes/Joe Lynn Turner (Pumpehuset d. 24. 03.04)
Jeg havde set frem til denne koncert, da der var tale om en spændende kombination, og lidt overraskende for mig, at de to er taget på turne med deres udmærkede CD Hughes Turner Projekt (htp) i bagagen.

Der blev lagt ud med et par htp sange, blandt andet den lidt glade "You Can't stop Rock N' Roll". Selv om det lidt modne publikum var veloplagt, så knep det lidt for bandet at få gang i den. Dette skyldes formegentligt publikums manglende kendskab til htp sangene, og det var da også åbenlyst, at de fleste var kommet for at høre Deep Purpe og Rainbow klassikere. Dem fik vi så i form af Purple numrene Mistreated, Stormbringer, Burn og Keep on moving , Gettin Tighter fra Lp'en Come Taste The Band og Rainbows I Surrender, Spotlight Kid, Death Alley Driver og Street of Dreams.

Desværre virkede kombinationen af Rainbow og Purple numre ikke særligt godt, det var som om bandet ikke var med Joe Lynn Turner, og specielt Street of Dreams faldt helt til jorden. Dette på trods af guitarsolos fra den udmærkede JJ Marsh. Derimod var der anderledes power over Glenn Hughes og bandet i Deep Purple numrene. Det var sådan, at jeg efter afslutningen på et Purple numre stod og ønskede, at Joe Lynn Turner ville blive ude bag scenen, hvor han opholdt sig under dp sangene.

Afslutningsvis fik vi Burn og duoens eget nummer Devil's Road. Alt i alt en rimelig koncert, men jeg ser frem til, at Glenn Hughes dukker op som solist. Et ønske (krav), der kun kan dispenseres fra, hvis han vælger at slå pjalterne sammen med en vis hr. Coverdale, men så er det ikke sikkert, at der er plads til bandet på scenen, når der skal være plads til to så store egoer. Anm. Bek