***** Big Fat Snake, Århus
Århus, lørdag den 24.02.2001. Scandinavian Congress Center kl. 20.00. Publikum (3500) venter på Danmarks bedste party-band "Big Fat Snake".

Det er lang tid siden, at jeg har set så mange mennsker i aldersgruppen 30-40 år og op efter være klar til fest.

Kl. 20.20 startede Anders Blichfeldt og Co showet og først del af sættet var præget af både gammel - og nye nummer fra " The Running Man" albummet.

Til denne type koncert kommer der altid en pause og hvilken en pause, 30 minutter det er så'gu for lang tid i mit univers.

Kl. ca. 21.40 fik vi anden del at sættet og jeg må sige at BFS har virkelig fat i deres publikum.

Kritikken omkring at BFS har skruet ned (mindre sound fra gl. dage) for strømmen osv. den holder ikke helt i en live-udgave, det kører faktisk hammer godt og da Peter Viskinde smed cowboyjakke (det kan jeg ikke mindes at ha` set før) fik vi guitarspil i verdensklasse og ikke mindst da Peter, Anders og Asger forlod scenen og marcherede ud blandt publikum til "run run run", (det har jeg hellere aldrig oplevet med BFS), ja det var vel aftens højdepunkt - virkelig i orden.

Kl. 22.50 var det slut med kunstig sne fra oppe af Scandinavian Center - hyggelig afslutning.

Det kan være at tv-optagelser i forbindelse med koncerten var med til for BFS op på et højt niveau denne aften.

Okay, måske er de meget indøvet i deres fremtoning og der kan mangler noget spontaneitet ind imellem, men det er jo også et band, som nået en vis form for status på danske musikscene, men de spiller jo hammer godt sammen. Der er måske nogle nummer fra det nye album som ikke er optimal berettede til en livekoncert.


Det var klart en koncert, til klokke-klar 5. stjerner - godt gået "Big Fat Snake".Anm.: Louis